TERIMA KASIH DAUN KELADI

TERIMA KASIH DAUN KELADI 🌹🌹🌹
.
Sekalung penghargaan kepada semua yang terlibat dalam fotografi eksklusif selepas dua tahun berkurung daripada pkp, sekaligus sempena kemunculan semula majalah Stailista secara fizikal.
.
Jutaan terima kasih kepada jurugambar profesional Amizan Ahmad dan videographer Ramizi Adnan atas kerjasama terbaik dalam projek sulung kita ini . Alhamdulilah semuanya menepati kehendak Konsep Stailista-Glamz . Saya akan pilih gambar terbaik untuk dipaparkan di majalah nanti.
.
Kepada yang telah mendaftar tetapi tidak dapat hadir sebab positif Covid, usah berduka, kita jumpa pada April ini untuk fotografi eksklusif ROCK NEVER DIE – RUGGED STYLO . Saya akan update tarikh baharu dalam waktu terdekat. 🔥🔥🔥
.
Fotografi bertema setiap bulan adalah cara StailistaGlamz memberikan ilmu baharu bagaimana talent dan model berpose dalam pelbagai konsep sekaligus menjadi profile terbaik untuk Comcard model serta semua gambar akan dimuatkan di majalah Stailista dan web www.stailista-glamz.com.
.
Saya tidak menjanjikan bulan bintang untuk kerjaya glamour anda tetapi saya beri ilmu baharu untuk rebranding, grooming bakat sebenar anda dan paling penting keluar dari zon selesa anda . Kepada yang lain masih belum terlambat untuk join kami. Hubungi saya nanti untuk info dan syarat fotografi.
.
Terima Kasih daun keladi. Kita jumpa April ini .🌹🌹🌹🌹💝💝💝💝🥳🥳🥳😉
.
Mr President Stailista Glamz Anwar Razali
21:03:22
Kuala Lumpur

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart