CERITA SEKEPING FOTO

CERITA SEKEPING FOTO YANG INDAH.
.
…saya kembali dengan rutin sebelumnya. Sibuk menjadualkan pengisian edisi terkini majalah Stailista. Aduhai rasa begitu pantasnya masa dek fokus dengan dunia Stailista-Glamz saya ini. Alhamdulilah, saya bahagia dan penuh syukur atas rahmat dan perancangan Allah untuk saya yang penuh Kasih SayangNya.
.
Hari ini saya dan jurugambar idola Bobong dari AnBstudio Bobong Latif meneliti konsep cover dan gambar terbaik
 
. Adalah satu cabaran yang asyik bila gandingkan ramai selebriti untuk penghias muka depan, maka mencari sekeping gambar dari beratus shoot juga cabaran. Semua mood selebriti tersebut perlu senada.
.
Edisi kali ini sekali lagi Bobong menggunakan kepakaran editingnya bila perlu menyelitkan Daniesh Suffian dalam kelompok Bunga , Syafeek , Amsyar dan Zam. Kebetulan tarikh fotografi group Daniesh tidak dapat hadir atas urusan lain . Soal photoshop ini biasa dalam kerja kami tetapi untuk nampak real tu sesuatu yang agak kritikal.😅😂✌️
.
Tengah malam tadi Daniesh mesej saya memberi tahu dia telah email jawapan soalan temubual yang saya email beberapa hari lalu. Walau sudah ada rakaman video temubual ada beberapa penambahan soalan saya tambah. Alhamdulilah, komitment artis dan pengurusan mereka terbaik dalam memberi maklum balas.
.
Melahirkan majalah pada setiap edisi, sesuatu yang menyeronokkan lagi mendebarkan. Ianya seperti “baby” baharu . Setiap edisi kandungan berbeza. Saya yang merancang A to Z sehingga siap dicetak. Daripada zero to hero , saya menjadi master mindnya. 💪💪💪.
.
Inilah Dunia saya . Kecintaan saya lebih besar daripada apa yang anda bayangkan.…✌️👑💝
.
.
Mr President Stailista Glamz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart