TENTANG EMMA HARITH

TENTANG EMMA HARITH 🌹
.
Emma Harith seorang wanita yang tahu apa Visi dan Impian untuk dikejar. Aktif dengan pelbagai NGO cukup menjadikan beliau kental dan pantang undur. Dikelilingi sahabat baik dan sokongan suami menjadikan beliau terus melangkah menjadi wanita Inspirasi.
.
Memandangkan beliau juga seorang wartawan cerita tentang dirinya dan NGO terbabit beliau ulas dengan jayanya. Senang berurusan dengan team Emma Harith . Tulisannya memberi motivasi untuk kita semua.
.
Temui Emma Harith yang menjadi back cover dan enam muka surat artikel yang ditulis sendiri oleh beliau. Semuanya lengkap untuk menyerlah visi perjuangannya.
.
InsyaAllah pada 29 Okt ini sempena event Zumba Fitness di Putrajaya Emma dan team akan hadir. Jom beli majalah Stailista untuk menyelami siapa sebenar Emma Harith.Â ğŸ’ğŸŒ¹ğŸŽ‰
.
Anda pula bila lagi ingin menjadi cover seperti beliau ? Jika berminat untuk mendapat paparan eksklusif daripada kami bolehlah berurusan dengan marketing manager dan wartawan Stailista Serani Ernesto Kos untuk info seterusnya.
.
Anwar Razali
President Stailista-Glamz
Editor majalah Stailista
Stailista TV
Stailista By Anwar Razali
Sensasi TV

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart