MIMI LANA IN STYLE

Mimi Lana in STYLE Stailista-Glamz
.
Selebriti dan top model ini terjun ke dunia glamour selaku model fesyen . Majalah Stailista merakam penampilan Mimi Lana pada kemunculannya menjadi model di majalah kami.
.
Susuk tubuh tinggi lampai menjadikan Mimi Lana begitu sempurna untuk paparan di majalah. Selain displin beliau yang tinggi untuk menjulang kejayaan , bantuan jurugambar, mua dan pereka fesyen juga pelengkap untuk gambar yang menarik.
.
Bukan Mimi Lana sahaja pernah muncul di majalah Stailista, Syafik Kyle, Adam Lee , Rebecca Nur Islam, Irma Hasmie , Hanesya Hanee, Azim Yusof dan tentu anda tidak percaya Sajat pun pernah menjadi model kami. Begitu cantiknya Sajat sehingga ‘tak pecah lubang’ . Saya sangkakan model wanita ☺️ yang baru ingin nak Up .😂
.
Maka demikianlah sebenarnya perjalanan seni ramai selebriti yang terkenal hari ini. Mereka bermula dari bawah. Bertatih sebelum naik ke puncak. Rahsia kejayaan mereka adalah pantang menyerah, usaha gigih, bina networking dengan semua pihak.
.
Anda juga boleh . Abadikan profile anda sebagai model dahulu sebelum bergelar selebriti atau instafamous . Bina branding supaya orang kenal siapa anda. Tak gitu AnBstudio Bobong Latif , Kos Serani New💝
.
.
.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart